Με στόχο τη παραγωγή μικρού αριθμού και υψηλής ποιότητας φιαλών κρασιού από σπάνιες τοπικές γηγενείς ποικιλίες.
Θέλουμε να “σπουδάσουμε” το χαρακτήρα & το γούστο σας, ώστε να σας παραδώσουμε ένα αποτέλεσμα ραμμένο στα μέτρα σας.
Ανακαλύπτουμε το ύφος που σας ταιριάζει και προσεκτικά μελετάμε και οργανώνουμε την φωτογράφηση/κινηματογράφιση όπως σας αρμόζει.
Με μεγάλη προσοχή στην επιλογή του εξοπλισμού, η ποιότητα που παραδίνουμε είναι στη αιχμή της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα εκλεπτυσμένο, κομψό και τεχνικά άρτιο.
Όλοι οι αμπελώνες του κ. Βακάκη είναι Βιολογικής καλλιέργειας, γραμμικής μορφής και έχουν φυτευτεί από το 2004 μέχρι το 2012.
Η μέση παραγωγή ανά στρέμμα δεν υπερβαίνει τα 500 κιλά και είναι ο πρώτος που έφερε σε ευρεία έκταση τους γραμμικούς αμπελώνες στο νησί της Σάμου.
Οι καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι Ελληνικές και κατά συγκεκριμένα Αιγαιοπελαγίτικες. Από λευκές καλλιεργούνται, το Μοσχάτο Σάμου, το Ασύρτικο. Από ερυθρές το Φωκιανό, ο Αυγουστιάτης και το Μαύρο Μοσχάτο Σάμου.
Η ανάδειξη της εξαφανισμένης ποικιλίας Μοσχάτο Μαύρο ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του κ. Βακάκη. Οι πρώτες οινοποιήσεις της συγκεκριμένης ποικιλίας αποτελούν τη δικαίωση της δεκαετούς του προσπάθειας.