0
Το καλάθι είναι άδειο

Η ομαδα

Η ιστορία μας

Λιγα λογια για εμας

Από το 2016 διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια στη φωτογραφική και κινηματογραφική κάλυψη των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας, αλλά και στην ανάδειξη της επιχείρησής σας με στυλ & κομψότητα.

Πίσω απ' τις κάμερες

Ο Μιχάλης Κατινάς, κινηματογραφιστής, σχεδιαστής και film editor της Reeldrone, με τη μοναδική του αισθητική δίνει «πνοή» σε κάθε στιγμή που θέλετε να μείνει ανεξίτηλη στον χρόνο.

Ο Παύλος Ιωαννίδης, πιστοποιημένος χειριστής των drone (UAS pilot C) και τεχνικός μας σύμβουλος, σας χαρίζει μία ξεχωριστή εναέρια οπτική, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια.

Οι φωτογράφοι μας, Σοφιανός Δραπανιώτης και Μανώλης Θράβαλος, αιχμαλωτίζουν τις πιο δυνατές στιγμές σας και τις απογειώνουν με την καλλιτεχνική τους ματιά.

Η εξειδίκευση του καθενός στο αντικείμενό του και η πολύχρονη εμπειρία τους, οδήγησαν σε μία μοναδική συνεργασία που ως στόχο έχει το τεχνικά άρτιο και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα!

Με Ποιότητα

Με μεγάλη προσοχή στην επιλογή του εξοπλισμού, η ποιότητα που παραδίνουμε είναι στη αιχμή της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα εκλεπτυσμένο, κομψό και τεχνικά άρτιο.

Καλή Επικοινωνία

Θέλουμε να “σπουδάσουμε” το χαρακτήρα & το γούστο σας, ώστε να σας παραδώσουμε ένα αποτέλεσμα ραμμένο στα μέτρα σας.

Ανακαλύπτουμε το ύφος που σας ταιριάζει και προσεκτικά μελετάμε και οργανώνουμε την φωτογράφιση/κινηματογράφιση όπως σας αρμόζει.

Ασφάλεια

Πτήσεις από πιστοποιημένο χειριστή UAS της ΥΠΑ με drones που υπόκεινται σε περιοδικούς ελέγχους και συντηρήσεις.

Με σεβασμό στην νομοθεσία drone και με προτεραιότητα την ασφάλεια των ατόμων στις λήψεις, παράγουμε κινηματογραφικό υλικό υψηλού επιπέδου

Το λιθαράκι μας

Ως ενεργά μέλη της κοινωνίας μας, συμμετέχουμε αφιλοκερδώς στην προβολή και την ανάπτυξη του τόπου μας, δημιουργώντας βίντεο που προβάλουν τις ομορφιές της Σάμου. Ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει εντελώς δωρεάν για να προβάλει την περιοχή στην οποία βρίσκεται η επιχείρησή του!

Η ομάδα!

REELDRONE

Οι τέσσερεις Σαμιώτες που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ανεβάσουν την διαφήμιση στο νησί στο επίπεδο που του αρμόζει.

Γιατί μας επιλέγετε;

Η φωτογραφία και η κινηματογράφιση είναι το πάθος μας.

Απαιτούμε το τέλειο αποτέλεσμα, πάντα με άρτια σύνθεση, άψογο καδράρισμα, δραματικό φωτισμό, με ισορροπημένα χρώματα και δημιουργικό color grading.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αγαπάμε το νησί μας και θέλουμε να το αναδείξουμε στο επίπεδο και την ποιότητα που πραγματικά του αρμόζει. 

Τεχνολογία

Προσέχουμε τον εξοπλισμό μας και χρησιμοποιούμε το καλύτερο δυνατό μέσο για την εργασία μας.
10bit 4:2:2 4K 60fps ProRes RAW video recording είναι ένα δείγμα της εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρουμε.

Ενημέρωση

Κυνηγάμε τα τελευταία Trends, εξελισσόμαστε συνεχώς και μορφονώμαστε αδιάκοπα στο τομέα της τέχνης και τεχνικής της δουλειάς μας.

Λίγα Reviews

η εμπειρία των πελατών μας

Με δυνατές συνεργασίες βγαίνουν δυνατά αποτελέσματα, και οι πελάτες μας έχουν να πουν γι' αυτό:

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

Με ξεκάθαρες, ανθρώπινες συνεργασίες δημιουργήσαμε υλικό που ποτέ ξανά δεν έχει παραχθεί στο νησί μας. Αποτελέσματα άμεσα και ραμμένα στα μέτρα του κάθε επαγγελματία.

Το δεξί κλικ έχει μπλοκαριστεί για λόγους ασφαλείας περιεχομένου.