0
Το καλάθι είναι άδειο

Mouzakis Villas

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Mouzakis Villas

Κόκκινη, Κίτρινη, Μπλέ

Σαν στο σπίτι σας

Εκεί που το μπλε της θάλασσας συναντάει το πράσινο της σαμιώτικης γης, «κρυμμένες» μέσα σε έναν κατάφυτο λόφο, τρεις ξεχωριστά όμορφες βίλες περιμένουν να σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Εάν αναζητάτε απόλυτη ιδιωτικότητα, άνεση και πολυτέλεια, τότε η Ντέμη Μουζάκη και το συγκρότημα Μouzakis Villas σας εγγυώνται αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Τη μέρα, η απρόσκοπτη θέα προς την ανατολή και τις Τουρκικές ακτογραμμές, αφήνουν τόσο τα μάτια όσο και τον νου να ταξιδέψουν στο μοναδικής ομορφιάς τοπίο. Τη νύχτα, ο έναστρος ουρανός αιχμαλωτίζει το βλέμμα και σας χαρίζει μία μοναδική εμπειρία για εσάς και την εκλεκτή σας παρέα. 

www.mouzakisvillas.gr

Φωτογράφιση με το επίπεδο που σας αρμόζει.

Θέλουμε να “σπουδάσουμε” το χαρακτήρα & το γούστο σας, ώστε να σας παραδώσουμε ένα αποτέλεσμα ραμμένο στα μέτρα σας.

Ανακαλύπτουμε το ύφος που σας ταιριάζει και προσεκτικά μελετάμε και οργανώνουμε την φωτογράφηση/κινηματογράφιση όπως σας αρμόζει.

Με μεγάλη προσοχή στην επιλογή του εξοπλισμού, η ποιότητα που παραδίνουμε είναι στη αιχμή της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα εκλεπτυσμένο, κομψό και τεχνικά άρτιο.

0
0
0
0
0
0

Τοποθετημένο στο κατάφυτο νησί της Σάμου, στον κόλπο της Αγίας Παρασκευής, το συγκρότημα κατοικιών “Mouzakis Villas” δημιουργήθηκε σε ένα φυσικό περιβάλλον προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και αληθινή απόλαυση σε όσους το επισκέπτονται.

Σε μια ιδιόκτητη έκταση 5000 τετραγωνικών μέτρων, στην κορυφή ενός μικρού λόφου, χαρίζει μία καταπληκτικής ομορφιάς θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος και τις Τουρκικές ακτογραμμές. Ο εξαιρετικός περιβάλλοντας χώρος, η ιδιάζουσα αρχιτεκτονική και η ξεχωριστή τοποθεσία των κατοικιών, συμπληρώνονται αρμονικά ώστε να προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Το δεξί κλικ έχει μπλοκαριστεί για λόγους ασφαλείας περιεχομένου.