0
Το καλάθι είναι άδειο

Markou Olive Oil

απο γενεα σε γενεα

Markou Olive Oil

Με σεβασμό στη εμπειρία και γνώση του παππού, με προσοχή και εργατικότητα στο παρόν, με όραμα και προσδοκία για το μέλλον, η οικογένεια Μάρκου παράγει και τυποποιεί σχολαστικά extra παρθένο ελαιόλαδο.

Φωτογράφιση & Κινηματογράφιση

με το επίπεδο που σας αρμόζει.

Θέλουμε να “σπουδάσουμε” το χαρακτήρα & το γούστο σας, ώστε να σας παραδώσουμε ένα αποτέλεσμα ραμμένο στα μέτρα σας.

Ανακαλύπτουμε το ύφος που σας ταιριάζει και προσεκτικά μελετάμε και οργανώνουμε την φωτογράφηση/κινηματογράφιση όπως σας αρμόζει.

Με μεγάλη προσοχή στην επιλογή του εξοπλισμού, η ποιότητα που παραδίνουμε είναι στη αιχμή της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα εκλεπτυσμένο, κομψό και τεχνικά άρτιο.

Πενήντα χρόνια πριν οι Έλληνες ζούσαν σε μια χώρα φτωχή που πάσχιζε να κλείσει τις πληγές της σκληρής δεκαετίας του πολέμου. Μια χώρα που προσπαθούσε να περάσει από την κατηγορία των υπανάπτυκτων σε εκείνη των υπό ανάπτυξη χωρών. Το λίγο αβγάταινε λίγο-λίγο. Όλοι έβλεπαν μπροστά και προσδοκούσαν το καλύτερο.

Στις μεγάλες πόλεις κέρδιζαν μέρα με τη μέρα μια θέση στον κόσμο. Όμως και στα μικρά χωριά και συνοικίες είχαν αρχίσει μέσω κάποιων προοδευτικών ανθρώπων να αποκτούν οικονομικό και κοινωνικό δυναμισμό.

Στο μικρό αλλά όχι ιδιαιτέρως φτωχικό χωριό (μιας και η παραγωγή ελαιόλαδου δεν υπήρξε ποτέ ευκαταφρόνητη) ένας δυναμικός για την εποχή του άνθρωπος ο παππούς Μάρκου, έρχεται να παρουσιάσει το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο σε αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος πεπαλαιωμένου πια προσπαθώντας αφενός να καλύψει τη συνεχώς αυξανόμενη παραγωγή αφετέρου να εναρμονιστεί με την εξέλιξη.

Με σκληρή δουλειά και αναζητώντας πάντα το καλύτερο, παρουσίασε το 1978 το πρώτο φυγοκεντρικό ελαιοτριβείο του νησιού, του οποίου και στην συνέχεια αύξησε τη δυναμικότητα παραγωγής.

Η επιχείρηση όπως απαιτεί η πορεία, πέρασε σε νεότερα χέρια.
Με σεβασμό στη εμπειρία και γνώση του παππού, με προσοχή και εργατικότητα στο παρόν, με όραμα και προσδοκία για το μέλλον, επεκτείνεται. 

Το δεξί κλικ έχει μπλοκαριστεί για λόγους ασφαλείας περιεχομένου.