0
Το καλάθι είναι άδειο

Μάνια & Γιάννης

WEDDING AT THE MOVIES

Μάνια & Γιάννης

ο κινηματογράφος είναι κυριολεκτικά η ζωή τους! Όχι μόνο απολαμβάνουν ταινίες στη μεγάλη οθόνη, αλλά κάναν το πάθος τους επάγγελμα δουλεύοντας μαζί στο cinema!

Ο γάμος σου, στα μέτρα σου!

Η Μάνια και ο Γιάννης περάσαν τη συνέντευξη της Reeldrone, όπου μάθαμε αναλυτικά την ιστορία της σχέσης τους. Ότι τους έδεσε σαν ζευγάρι, αποτυπώθηκε στη φωτογράφιση και κινηματογράφιση τους, ώστε να έχουν την ανάμνηση ζωντανή, να δείχνουν στα παιδιά τους, συγγενείς και φίλους για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Με εκλεπτυσμένο, κομψό και τεχνικά άρτιο γύρισμα, με ρομαντισμό, χιούμορ και μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα κάνει εμάς περήφανους και το ζευγάρι πλήρως ικανοποιημένο.

Η ιστορία τους περιληπτικά

Ήταν νύχτα… Η Μάνια κλείνει το σινεμά και περπατάει στο απόμερο σοκάκι να πάρει το σκούτερ της. Μέσα στο σκοτάδι την πλησιάζουν δύο τύποι εκ των οποίων ο ένας είχε ύποπτα μυτερούς κυνόδοντες (και κάτι ωραία λακκάκια αλλά οκ-το προσπερνάω). Τρόμαξε… Το χέρι της γλίστρησε αθόρυβα στη τσάντα της και έσφιξε το Glock 33. Τους αναγνώρισε όμως… ήταν πελάτες της. Στον τύπο με τα λακκάκια έκανε τα γλυκά μάτια αλλά το μυαλό της αρνείται να το παραδεχτεί. ο Γιάννης τη ζήτησε για μπύρα – Έφαγε επι τόπου άκυρο.

Η συνέχεια όμως θα σας συναρπάσει…

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Αυτό που μας διαφοροποιεί:

Παίρνουμε κάποια βασικά δεδομένα: Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά στα οποία εστιάσαμε και δημιουργήσαμε την ιστορία τους: 
 Και οι δύο αγαπούν τον κινηματογράφο, δουλέψαν στο cinema Olympia στο βαθύ, και έχουν αστείρευτο χιούμορ . Αυτά τα τρία στοιχεία τους φέρανε κοντά και αυτά εκμεταλλευτήκαμε!

Όλοι μαζί καταστρώσαμε ένα πλάνο γυρισμάτων και μόλις σε μια μέρα καταφέραμε το αποτέλεσμα στην οθόνη σας!

Το δεξί κλικ έχει μπλοκαριστεί για λόγους ασφαλείας περιεχομένου.