0
Το καλάθι είναι άδειο

Esperos

νικος & ευαγγελια

Esperos Light

Στο άκουσμα και μόνο της λέξης Έσπερος, το μυαλό μας τρέχει στο καλοκαίρι, μια ηλιόλουστη μέρα στα Κουμέικα όπου η ματιά μας αγναντεύει το γαλάζιο του Μπάλου, ενώ ο ουρανίσκος μας γεύεται φρέσκο ψάρι με αρώματα παράδοσης.

Φωτογράφηση με το επίπεδο που σας αρμόζει.

Θέλουμε να “σπουδάσουμε” το χαρακτήρα & το γούστο σας, ώστε να σας παραδώσουμε ένα αποτέλεσμα ραμμένο στα μέτρα σας.

Ανακαλύπτουμε το ύφος που σας ταιριάζει και προσεκτικά μελετάμε και οργανώνουμε την φωτογράφηση/κινηματογράφιση όπως σας αρμόζει.

Με μεγάλη προσοχή στην επιλογή του εξοπλισμού, η ποιότητα που παραδίνουμε είναι στη αιχμή της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα εκλεπτυσμένο, κομψό και τεχνικά άρτιο.

Το εστιατόριο Έσπερος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παρασκευάζει Ελληνικά παραδοσιακά φαγητά από τα έμπειρα χέρια της μαγείρισσας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και κατά προτίμηση από Σαμιώτες παραγωγούς.


Το εστιατόριο μας βρίσκεται στον Όρμο Κουμεΐκων ή αλλιώς Μπάλος και είναι δίπλα στην θάλασσα με μια πανέμορφη παραλία όπου μπορεί κανείς να κολυμπήσει και να ανακαλύψει σπηλιές μικρές και μεγάλες μέσα και έξω από την θάλασσα. Ακριβώς πριν το εστιατόριο βρίσκεται το ξωκλήσι της Αγίας Πελαγίας, ιδιοκτησίας της οικογένειας, το οποίο είναι πολλών ετών με το καταπληκτικό παλιού στυλ δάπεδο της με κεραμικές πλάκες και βοτσαλωτά σχέδια.

Το δεξί κλικ έχει μπλοκαριστεί για λόγους ασφαλείας περιεχομένου.