0
Το καλάθι είναι άδειο

First Date – But not really

Rebecca & Dimitris

First Date - But not really!

The wedding is on, even after the monumental failure of their first date. The groom regrouped and got his A-game back on, to win over the illustrious British blonde beauty of his dreams. Rebecca was promptly hooked by the Greek Kamaki (alas on the 2nd try), and here she is, several years later, rocking the wedding stage, giving her guests a night they will never forget.

Ο γάμος σου, στα μέτρα σου!

Η Rebecca και ο Δημήτρης περάσαν τη συνέντευξη της Reeldrone, όπου μάθαμε αναλυτικά την ιστορία της σχέσης τους. Ότι τους έδεσε σαν ζευγάρι, αποτυπώθηκε στη φωτογράφιση και κινηματογράφιση τους, ώστε να έχουν την ανάμνηση ζωντανή, να δείχνουν στα παιδιά τους, συγγενείς και φίλους για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Με εκλεπτυσμένο, κομψό και τεχνικά άρτιο γύρισμα, με ρομαντισμό, χιούμορ και μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα κάνει εμάς περήφανους και το ζευγάρι πλήρως ικανοποιημένο.

Η ιστορία τους περιληπτικά

Ο γάμος έγινε, ακόμα και μετά το επικό fail του πρώτου ραντεβού τους. Η νύφη έφερε μια φίλη της ενώ ο γαμπρός τη ξαδέρφη του με αποτέλεσμα ατελείωτες στιγμές αμηχανίας.  Παρ’ όλη την ήτα της συνάντησης, ο Δημήτρης μάζεψε όλο του το θάρρος και επέστρεψε για δυναμική ρεβάνς στο 2ο ραντεβού. Στην όψη του Σαμιώτικου καμακιού, η πανέμορφη Αγγλίδα έπεσε και λίγα χρόνια μετά, είναι εδώ να διοργανώνει ένα γάμο που θα μείνει αξέχαστος σε όλους τους καλεσμένους της!

0
0
0
0
0
0
Το δεξί κλικ έχει μπλοκαριστεί για λόγους ασφαλείας περιεχομένου.