0
Το καλάθι είναι άδειο

Quarter-mile Wedding

To Next Day της Ειρήνης & του Χρήστου

The Quarter-Mile Wedding

Το Briefing ήταν ξεκάθαρο: Heavy Metal, First Person Shooters και κόντρες στην άσφαλτο!

Όταν ράβεις τον γάμο σου, στα μέτρα σου!

Μακαρόνια με φρυγανιά, λάδι και κέτσαπ ή τέρμα-καυτερά με Tουρκάκι;

Η Quarter-Mile κόντρα θα σφραγίσει τη μαγειρική πορεία της Ειρήνης και Χρήστου στην φθινοπωρινή άσφαλτο της Μυκάλης. (Spoiler alert… τελικά φρυγανιές έτριβε το κορίτσι, με την την γλυκιά συντροφιά των Nevermore).

Με σενάριο

Η Ειρήνη και ο Χρήστος περάσαν τη συνέντευξη της Reeldrone, όπου μάθαμε αναλυτικά την ιστορία της σχέσης τους. Ότι τους έδεσε σαν ζευγάρι, αποτυπώθηκε στη φωτογράφιση και κινηματογράφιση τους, ώστε να έχουν την ανάμνηση ζωντανή, να δείχνουν στα παιδιά τους, συγγενείς και φίλους για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Με εκλεπτυσμένο, κομψό και τεχνικά άρτιο γύρισμα, με ρομαντισμό, χιούμορ και μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα κάνει εμάς περήφανους και το ζευγάρι πλήρως ικανοποιημένο.

0
0
0
0
0
0
0
0
0

Αυτό που μας διαφοροποιεί

Παίρνουμε κάποια βασικά δεδομένα: Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά στα οποία εστιάσαμε και δημιουργήσαμε την ιστορία τους: 
 Και οι δύο αγαπούν την ταχύτητα – γρήγορες μηχανές και αμάξια, ακούν Heavy Metal, και είναι φανατικοί Gamers. Αυτά τα τρία στοιχεία τους φέρανε κοντά και αυτά εκμεταλλευτήκαμε!

Όλοι μαζί καταστρώσαμε ένα πλάνο γυρισμάτων και μόλις σε μια μέρα καταφέραμε το αποτέλεσμα στην οθόνη σας!

Το δεξί κλικ έχει μπλοκαριστεί για λόγους ασφαλείας περιεχομένου.