0
Το καλάθι είναι άδειο

Μαριάνθη & Χάρης

THE WEDDING

Harry & Marianthi

Η φωτογράφιση στην εγκαταλειμμένη νεοκλασική έπαυλη στη Σάμο.

Στο Σαμιώτικο Παλάτι.

Με την πολύτιμη ιδέα του Χάρη, ξεκινήσαμε τη φωτογράφιση & κινηματογράφιση του next day σε ένα ατμοσφαιρικό νεοκλασικό κτήριο στην Σάμο.

Από δωμάτιο σε δωμάτιο χρησιμοποιούσαμε τις ριζικά διαφορετικές υφές, ταπετσαρίες και χρώματα, για ένα πολυποίκιλο αποτέλεσμα.

Με ανακτορικά στοιχεία.

 Χτισμένο αρχές δεκαετίας 1930 χρησιμοποιήθηκε ως κύρια κατοικία του μεγαλύτερου καπνοβιομήχανου της Σάμου. Σχεδιασμένο από Γάλλους αρχιτέκτονες που επιμελήθηκαν την σχεδίαση και κατασκευή των μεγάλων πετρόχτιστων καπναποθηκών στην πόλη της Σάμου, συγκαταλέγεται στα πιο ακριβά και πλούσια διακοσμημένα σπίτια εκείνης της εποχής.
 Έχει στοιχεία ανακτορικά, περιλαμβάνοντας τζάκια, πολυέλαιους και ταπετσαρίες γαλλικής προέλευσης συνδυάζοντάς τα όμως με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σάμου.
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Αυτό που μας διαφοροποιεί:

Η Μαριάνθη & ο Χάρης περάσαν τη συνέντευξη της Reeldrone, όπου μάθαμε αναλυτικά την ιστορία της σχέσης τους. Ότι τους έδεσε σαν ζευγάρι, αποτυπώθηκε στη φωτογράφιση και κινηματογράφιση τους, ώστε να έχουν την ανάμνηση ζωντανή, να δείχνουν στα παιδιά τους, συγγενείς και φίλους για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Με εκλεπτυσμένο, κομψό και τεχνικά άρτιο γύρισμα, με ρομαντισμό, χιούμορ και μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα κάνει εμάς περήφανους και το ζευγάρι πλήρως ικανοποιημένο.

Το δεξί κλικ έχει μπλοκαριστεί για λόγους ασφαλείας περιεχομένου.