0
Το καλάθι είναι άδειο

Boutique Doryssa

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Boutique by Doryssa

Bohemian look, γήινη παλέτα και minimal διακόσμηση αποκαλύπτουν το μοναδικό στυλ του Boutique στο Πυθαγόρειο.

Boho: Μόδα, στάση ζωής και τρόπος έκφρασης.

Με στόχο να κρατήσουμε το αυθεντικό στυλ του Boutique, κινηθήκαμε στα πλαίσια του Bohemian look, τόσο στη σύνθεση όσο και στο Grading των φωτογραφιών μας. Σφιχτό καδράρισμα, πολυεπίπεδες συνθέσεις, ουδέτερα και ζωντανά χρώματα στο γήινο φάσμα. 

Ο χαρακτηρισμός “bohémien” χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά  τον 14ο-15ο για τους τσιγγάνους που έφθασαν στην Γαλλία από την Βοημία, περιοχή της δυτικής Τσεχίας. Αργότερα τον 19ο αιώνα ως Μποέμ χαρακτηρίστηκαν και οι φτωχοί περιπλανώμενοι καλλιτέχνες που ζούσαν στα περίχωρα του Παρισιού με έναν τρόπο παρόμοιο εκείνου της νομαδικής ζωής των τσιγγάνων, έξω από τους κανόνες και τις κοινωνικές νόρμες του αστικού πληθυσμού.

Το 1960 ο ίδιος όρος αποδόθηκε και στους τότε Χίπις και με τον πάροδο των χρόνων το “Μποέμ” ταυτίστηκε με ο,τιδήποτε αντισυμβατικό και αντίθετο με τα συνήθη πρότυπα, είτε αυτό αφορά τρόπο-στάση ζωής, ενδυματολογικές συνήθειες, τρόπο διασκέδασης, διακόσμησης κλπ χωρίς βεβαίως πλέον να περιλαμβάνει την αρχική υποτιμητική του σημασία. 

0
0
0
0
0
0
0

Στην πόλη του Πυθαγορείου, το ξενοδοχείο Doryssa Boutique προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα επιθυμούσατε σε μια boem απόδραση.

25 δωμάτια διακοσμημένα με φινέτσα έχουν θέα στο βουνό, ενώ το καθένα έχει τη δική του ιδιωτική βεράντα.

Η καρδιά του ξενοδοχείου είναι ο εντυπωσιακός χώρος της εξωτερικής πισίνας. Σε ένα υπέροχο σκηνικό από πέτρα και ξύλο, θα κάνετε μια δροσιστική βουτιά, θα απολαύσετε τον ήλιο και θα χαλαρώσετε με ένα κοκτέιλ από το pool bar.

Αν θέλετε να αφήσετε για λίγο το άνετο κρεβάτι δίπλα στην πισίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ποδήλατα που είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες και να επισκεφθείτε κοντινές παραλίες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

doryssaboutique.gr

Το δεξί κλικ έχει μπλοκαριστεί για λόγους ασφαλείας περιεχομένου.