Είμαστε η ομάδα REELDRONE! Aπό το 2016 διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια στη φωτογραφική και κινηματογραφική κάλυψη των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας, αλλά και στην ανάδειξη της επιχείρησής σας με τα καλύτερα μέσα.

Ο Μιχάλης Κατινάς, σκηνοθέτης, σχεδιαστής και film editor της Reeldrone, με τη μοναδική του αισθητική δίνει «πνοή» σε κάθε στιγμή που θέλετε να μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο. Ο Παύλος Ιωαννίδης, πιστοποιημένος χειριστής των drone (UAS pilot C) και τεχνικός μας σύμβουλος, σας χαρίζει μία ξεχωριστή οπτική χάρη στις υψηλές του πτήσεις. Οι φωτογράφοι μας, Σοφιανός Δραπανιώτης και Μανώλης Θράβαλος, «αιχμαλωτίζουν» τις πιο δυνατές στιγμές σας και τις «απογειώνουν» με την καλλιτεχνική τους ματιά.

Η εξειδίκευση του καθενός στο αντικείμενό του και η πολύχρονη εμπειρία μας, οδήγησαν σε μία μοναδική συνεργασία που ως στόχο έχει μόνο την κορυφή! Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την κάλυψη των δικών σας αναγκών.Η ιστοσελίδα μας είναι υπό τεχνική αναβάθμιση. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Days
/

Hours
/

Minutes
/

Seconds
  • 6944818496

  • michelcatinas@gmail.com